Όροι χρήσης δικτυακού τόπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ Ή ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ (www.sofia-foundation.gr), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΕΞΗΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ “Ο ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ”.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. Το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝΩ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ Ή Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΟΡΩΝ.

1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, άδειες και υποβολή ιδεών.

Εγχώριοι και διεθνείς νόμοι περί δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορικών σημάτων προστατεύουν το συνολικό περιεχόμενο του Δικτυακού τόπου. Οι κάτοχοι της πνευματικής ιδιοκτησίας, των πνευματικών δικαιωμάτων και των εμπορικών σημάτων είναι το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α., οι συνδεόμενες με αυτήν εταιρείες της ή τρίτοι εκχωρητές αδείας. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ή ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ/Ή ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

Επιτρέπεται η εκτύπωση και φόρτωση τμημάτων του υλικού από διαφορετικά σημεία του Δικτυακού τόπου αποκλειστικά και μόνο για ίδια και μη εμπορική χρήση, με την προϋπόθεση ότι συμφωνείται να μην αλλάξετε ή διαγράψετε ουδεμία σημείωση σχετική με τα πνευματικά δικαιώματα και την ιδιοκτησία από το υλικό. Συμφωνείτε ότι θα εκχωρήσετε στο Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. μία μη αποκλειστική, άνευ επιβάρυνσης, παγκόσμια, περαιτέρω εκχωρήσιμη, διαρκή άδεια, με το δικαίωμα να εκχωρεί περαιτέρω, να αναπαράγει, να διανέμει, να μεταδίδει, να δημιουργεί παράγωγα, να εμφανίζει και να παρουσιάζει δημόσια υλικό και άλλες πληροφορίες (συμπεριλαμβάνοντας ενδεικτικά, ιδέες για νέα ή βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες) που καταθέτετε σε δημόσια σημεία του Δικτυακού τόπου (όπως πίνακες ανακοινώσεων, φόρουμ και ομάδες συζητήσεων) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προς το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. με όλους τους ήδη γνωστούς ή εφεξής επινοούμενους τρόπους και μέσα. Επιπλέον εκχωρείται στο Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όνομά σας αναφορικά με το κατατεθειμένο υλικό και άλλες πληροφορίες, καθώς και αναφορικά με ολόκληρο το διαφημιστικό και προωθητικό υλικό που σχετίζεται με αυτό. Συμφωνείτε ότι δεν θα προσφύγετε εναντίον του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. για υποτιθέμενη ή πραγματική παραβίαση ή υπεξαίρεση οποιουδήποτε δικαιώματος ιδιοκτησίας στο πλαίσιο της επικοινωνίας σας με το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α..

2. Εμπορικά σήματα.

Τα (παράθεση εμπορικών ονομασιών και σημάτων) και/ή οποιεσδήποτε άλλες επωνυμίες ανήκουν στο Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. , ή τους Δικτυακούς της τόπους, σεμινάρια, συνέδρια, εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις, δημοσιεύσεις, προϊόντα, περιεχόμενα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο παρόν ή στον Δικτυακό τόπο, αποτελούν αποκλειστικά εμπορικά σήματα ή σήματα υπηρεσιών του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α., συμπεριλαμβανομένων της “υφής” και της “εμφάνισης” του Δικτυακού τόπου, των χρωματικών συνδυασμών, της στοιχειοθεσίας και όλων των άλλων στοιχείων γραφικών. Απαγορεύεται η χρήση οποιωνδήποτε εμπορικών σημάτων του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α., χωρίς τη ρητή έγκριση του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α.. Άλλες επωνυμίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον Δικτυακό τόπο ενδέχεται να αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

3. Χρήση του Δικτυακού τόπου.

Κατανοείτε ότι εκτός από πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες που αναγνωρίζεται σαφώς ότι παρέχονται από το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α., το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί, ελέγχει ή προσυπογράφει καμία πληροφορία, προϊόν ή υπηρεσία στο Διαδίκτυο. Εκτός από πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α., όλες οι πληροφορίες, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Δικτυακού τόπου ή του Διαδικτύου εν γένει, παρέχονται από τρίτους που δεν συνδέονται με το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α.. Κατανοείτε επίσης ότι το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. δεν δύναται να εγγυηθεί και δεν εγγυάται και δεν εξασφαλίζει ότι αρχεία που διατίθενται για λήψη μέσω του Δικτυακού τόπου δεν θα έχουν προσβληθεί από ιούς, σκουλήκια (worms), Δούρειους Ίππους (trojans) ή άλλο κώδικα με επιζήμιες ή καταστροφικές ιδιότητες. Είστε υπεύθυνοι για την εφαρμογή επαρκών διαδικασιών και σημείων ελέγχου ώστε να ικανοποιούνται οι εξειδικευμένες απαιτήσεις σας ως προς την ακρίβεια της εισαγωγής και εξαγωγής δεδομένων, καθώς και για τη διατήρηση ενός εξωτερικού μέσου για την ανακατασκευή τυχόν απολεσθέντων δεδομένων.

Το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. παρέχει δυνατότητα αναζήτησης στον Δικτυακό της τόπο. Το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. αποποιείται ρητώς οποιασδήποτε ευθύνης για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών που περιέχονται στο ευρετήριο ή τον κατάλογο αναζήτησής μας. Το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. αποποιείται επιπλέον οποιασδήποτε ευθύνης για την πληρότητα ή την ακρίβεια οποιουδήποτε καταλόγου ή αποτελέσματος αναζήτησης.

Αναφορικά με τη χρήση του Δικτυακού τόπου, συμφωνείτε ότι δεν θα:

α) Μεταδώσετε κανένα μήνυμα, πληροφορία, δεδομένα, κείμενο, λογισμικό ή εικόνες ή άλλο περιεχόμενο (“Υλικό”), το οποίο θα είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, καταχρηστικό, παρενοχλητικό, παραβλαπτικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, συκοφαντικό ή σε κάθε περίπτωση απορριπτέο, το οποίο ενδέχεται να προσβάλει το δικαίωμα της ιδιωτικότητας ή της κυριότητας των προσωπικών στοιχείων κάποιου άλλου.

β) Προσωποποιήσετε κανένα άτομο ή οντότητα, στα οποία περιλαμβάνονται ενδεικτικά στελέχη της dkirialanis, επικεφαλής φόρουμ, οδηγοί ή ξενιστές και ότι δεν θα δηλώσετε ή παρουσιάσετε ψευδώς τη σχέση σας με κάποιο άτομο ή οντότητα.

γ) Αναρτήσετε ή μεταδώσετε οποιοδήποτε υλικό που δεν ενέχει το δικαίωμα αναπαραγωγής, παρουσίασης ή μετάδοσης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή σύμφωνα με συμβατικές ή εμπιστευτικές σχέσεις (όπως συμβάσεις μη γνωστοποίησης).

δ) Αναρτήσετε ή μεταδώσετε οποιοδήποτε υλικό που περιέχει ιό ή αλλοιωμένα δεδομένα.

ε) Διαγράψετε στοιχεία συγγραφέα, ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου ή ιδιοκτησιακούς χαρακτηρισμούς ή ετικέτες που στέλνετε σε οποιοδήποτε στοιχείο επικοινωνίας.

στ) Χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες επικοινωνίας του Δικτυακού τόπου με τρόπο που επιδρά δυσμενώς στη διαθεσιμότητα των πόρων του προς άλλους χρήστες (π.χ. υπερβολική φασαρία, χρήση μόνο κεφαλαίων ή συνεχής αποστολή του ίδιου επαναλαμβανόμενου κειμένου).

ζ) Αναρτήσετε ή μεταδώσετε αυτόκλητες διαφημίσεις, υλικό προώθησης, ανεπιθύμητη αλληλογραφία, μαζικά οχληρά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα διανομής με μορφή πυραμίδας ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αυτόκλητων και αυθαίρετων πληροφοριών, όπως γνώμες ή κοινοποιήσεις, εμπορικές ή άλλης φύσεως.

η) Παραβιάσετε κανέναν ισχύοντα τοπικό, πολιτειακό, εθνικό ή διεθνή νόμο.

θ) Αποστείλετε ή μεταδώσετε υλικό το οποίο θα παραβιάζει οποιοδήποτε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλο ιδιοκτησιακό δικαίωμα οποιουδήποτε μέρους.

ι) Διαγράψετε ή αναθεωρήσετε οποιοδήποτε υλικό που αναρτήθηκε από άλλο άτομο ή οντότητα.

κ) Κατευθύνετε ή παρουσιάσετε με διαφορετικό τρόπο τον Δικτυακό τόπο χρησιμοποιώντας την τεχνική της πλαισίωσης ή παρόμοια τεχνολογία πλοήγησης, ή
λ) Καταχωρήσετε, εγγράψετε ή να προσπαθήσετε να καταχωρήσετε, ή να εγγράψετε, να απεγγράψετε ή προσπαθήσετε να απεγγράψετε, οποιοδήποτε μέρος για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α., εφόσον δεν είστε ρητώς εξουσιοδοτημένοι από το εν λόγω μέρος να το πράξετε.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ “ΩΣ ΕΧΟΥΝ”. ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΡΗΤΕΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ Ή ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΣ (ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥ Ή ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΕΝΩ ΤΟ Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ Ή ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΤΟ Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ (I) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ Ή ΕΜΜΕΣΗ ΖΗΜΙΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ Ή ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. Ή ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Ή (ΙΙ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΣΗ ΕΓΕΙΡΟΜΕΝΗ ΒΑΣΕΙ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ Ή ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ/Ή ΥΛΙΚΟΥ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ Ή ΤΥΧΑΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ.

4. Εξοπλισμός.

Θα φέρετε την ευθύνη για την απόκτηση και συντήρηση του τηλεφωνικού εξοπλισμού, των περιφερειακών υπολογιστή και άλλων εξαρτημάτων που απαιτούνται για την πρόσβαση στον Δικτυακό τόπο και τη χρήση αυτού, καθώς και για όλες τις σχετικές χρεώσεις.

5. Αποζημίωση και επιφύλαξη δικαιωμάτων.

Συμφωνείτε ότι θα αποζημιώσετε, θα υπερασπίσετε και θα προστατεύσετε το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α., τα στελέχη της, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους εκπροσώπους, τους εκχωρητές αδείας, τους προμηθευτές και οποιουσδήποτε τρίτους παροχείς πληροφοριών στον Δικτυακό τόπο από και έναντι όλων των απωλειών, δαπανών, ζημιών και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων αμοιβών δικηγόρων, που θα προκύψουν από οποιαδήποτε παραβίαση των παρόντων Όρων χρήσης (συμπεριλαμβάνοντας αμέλεια ή μεμπτή συμπεριφορά) από την πλευρά σας ή από τη χρήση και πρόσβασή σας στον Δικτυακό τόπο.

Το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. επιφυλάσσεται του δικαιώματος να δημοσιεύσει στοιχεία τρέχοντος ή προηγούμενου μέλους ή χρήστη του Δικτυακού τόπου, εάν κρίνει ότι χρησιμοποιείται λογαριασμός μέλους για παράνομες ενέργειες, εφόσον τα στοιχεία έχουν κλητευθεί και/ή εφόσον το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. το θεωρεί απαραίτητο και/ή αρμόζον.

6. Δικαιώματα τρίτου μέρους.

Οι διατάξεις των παραγράφων 3 (Χρήση του Δικτυακού τόπου) και 5 (Αποζημίωση) ισχύουν προς όφελος του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. και των στελεχών, διευθυντών, υπαλλήλων, εκπροσώπων, εκχωρητών αδείας, προμηθευτών και οποιωνδήποτε τρίτων παροχέων πληροφοριών στον Δικτυακό τόπο της. Κάθε ένα από τα εν λόγω άτομα και κάθε μία από αυτές τις οντότητες έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν και να εφαρμόσουν τις εν λόγω διατάξεις έναντι υμών για λογαριασμό του/της.

7. Διάρκεια ισχύος και λύση.

Κάθε μέρος δύναται να λύσει τους παρόντες Όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση και για οποιαδήποτε αιτία. Οι διατάξεις των παραγράφων 1 (Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, άδειες και υποβολή ιδεών), 3 (Χρήση του Δικτυακού τόπου), 5 (Αποζημίωση), 6 (Δικαιώματα τρίτου μέρους) και 11 (Διάφορα) θα συνεχίσουν να ισχύουν ακόμη και μετά τη λύση των παρόντων Όρων χρήσης.

8. Ειδικές προειδοποιήσεις για διεθνή χρήση.

Αναγνωρίζοντας τον παγκόσμιο χαρακτήρα του Διαδικτύου, συμφωνείτε ότι θα συμμορφωθείτε με όλους τους τοπικούς κανόνες, περιλαμβάνοντας ενδεικτικά, κανόνες σχετικά με το Διαδίκτυο, τα δεδομένα, την ηλεκτρονική αλληλογραφία ή το ιδιωτικό απόρρητο. Συγκεκριμένα συμφωνείτε ότι θα συμμορφωθείτε με όλους τους ισχύοντες νόμους που αφορούν στη μετάδοση τεχνικών δεδομένων που εξάγονται από την Ελλάδα ή από τη χώρα στην οποία διαμένετε.

9. Σχέσεις με τρίτα μέρη.

Η συμμετοχή, αλληλογραφία ή επιχειρηματική σας σχέση με οποιοδήποτε τρίτο μέρος που συναντάται στον Δικτυακό τόπο ή μέσω αυτού, όσον αφορά στην πληρωμή και διανομή σχετικών αγαθών ή υπηρεσιών, και οποιουσδήποτε άλλους όρους, προϋποθέσεις, εγγυήσεις ή εκπροσωπήσεις σχετικά με παρόμοιες σχέσεις αφορούν αποκλειστικά εσάς και το εν λόγω τρίτο μέρος. Συμφωνείτε ότι το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. δεν θα ευθύνεται για καμία απώλεια, ζημία ή λοιπά ζητήματα οποιασδήποτε φύσεως προκύπτουν ως αποτέλεσμα παρόμοιων σχέσεων.

10. Συνδέσεις.

Ο Δικτυακός τόπος ή τρίτα μέρη ενδέχεται να παρέχουν συνδέσεις προς δικτυακούς τόπους ή πηγές στον παγκόσμιο διαδικτυακό ιστό, πέραν του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α.. Επειδή το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. δεν ελέγχει παρόμοιους δικτυακούς τόπους και πηγές, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητα παρόμοιων εξωτερικών δικτυακών τόπων ή πηγών και ότι δεν προσυπογράφει και δεν φέρει καμία ευθύνη για περιεχόμενα, διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό που ευρίσκεται στους εν λόγω δικτυακούς τόπους ή τις εν λόγω πηγές ή το οποίο διατίθεται μέσω αυτών. Αναγνωρίζετε επιπλέον και συμφωνείτε ότι το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. δεν θα είναι υπεύθυνο, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκαλείται ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε συνδυασμό με χρήση ή βάσει παρόμοιων περιεχομένων αγαθών ή υπηρεσιών, που διατίθενται σε παρόμοιους δικτυακούς τόπους ή πηγές ή μέσω αυτών.

11. Διάφορα.

Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε αγωγή ή νομική διαδικασία μεταξύ του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. και υμών, για οποιονδήποτε σκοπό αφορά στους παρόντες Όρους χ ρήσης ή στις υποχρεώσεις των εμπλεκομένων μερών θα ασκείται αποκλειστικά ενώπιον δικαστηρίου ή αρμόδιας δωσιδικίας με έδρα την Αθήνα. Οποιαδήποτε αγωγή ή αξίωση εγείρετε αναφορικά με τον Δικτυακό τόπο πρέπει να ξεκινά εντός ενός (1) έτους αφότου προκύψει η αξίωση ή η αγωγή, διαφορετικά η αξίωση ή η αγωγή θα παραγράφεται. Αδυναμία του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α. να επιμείνει ή να εφαρμόσει την αυστηρή εκτέλεση ή παροχή οποιασδήποτε διάταξης των παρόντων Όρων χρήσης δεν θα ερμηνεύεται ως παραίτηση από καμία διάταξη ή δικαίωμα. Ούτε η σχέση μεταξύ των συμβαλλομένων μερών ούτε η συνήθης εμπορική πρακτική δεν θα οδηγήσουν στην τροποποίηση οποιασδήποτε διάταξης των παρόντων Όρων χρήσης. Το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. δύναται να εκχωρήσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την παρούσα Σύμβαση σε οποιοδήποτε μέρος και ανά πάσα στιγμή χωρίς να σας ειδοποιήσει.

Δικαιώματα που δεν εκχωρούνται ρητά στο παρόν είναι αποκλειστικά.

Ορισμένα στοιχεία του παρόντος Δικτυακού τόπου πιθανόν να περιέχουν προβλέψεις ή λοιπές προσδοκώμενες καταστάσεις αναφορικά με μελλοντικά γεγονότα ή τη μελλοντική οικονομική απόδοση του Ιδρύματος Σ.Ο.Φ.Ι.Α.. Σας εφιστούμε την προσοχή ότι οι παρούσες δηλώσεις αποτελούν μόνο προβλέψεις και ότι τα πραγματικά γεγονότα ή αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ουσιωδώς.